Borttappad drivkraft

Jag har helt tappat motivationen till bloggen vilket jag ser som en stor nackdel både flr mig och för er.. Därför har jag beslutat att lägga ner bloggandet under en stund..

Just nu, läser rätt många min blogg vilket är riktigt roligt!:d och jag vet att jag kommer förlora många av er som läsare.. Men hur jobbigt är det att gå in och kolla bloggen någon gång i veckan för att se ifall jag kommit igång igen? Egentligen?

Ledsen att det skulle bli så här:/ // Jenny

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


2 svar till Borttappad drivkraft

 1. Mikael skriver:

  Det är inget jobb alls. Kommer du igång och skriver bra så kommer folk tillbaka samt att det kommer att dyka upp nya som är intresserade utav att läsa det du skriver.

  Ta sommarledigt så kanske suget finns när hösten och innebandyn drar igång igen och om inte, så är det ingen katastrof heller. Du har viktigare saker framför dig … : )

  • Jenny Axelsson skriver:

   Tack Mikael!

   Ja, vi får hoppas på det bästa, och förvänta oss det värsta, så blir ingen besviken om det inte skulle gå som det är tänkt, kring punkten med läsare!:)

   Jag hoppas iallafall få ha kvar sådana hängivna läsare som dig!:) roligt att du hörde av dig!:)

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>