Välkommen till Täby Sara!

Sara ”energiknippet” Fredriksson kommer närmast från Örebro, och är påväg tillbaka efter en korsbandsskada. Vi märkte redan på direkten att hon var en fighter efter sina armhävningar i ultrarapid på Bosön!

Du har precis flyttat upp till stockholm och har träffat laget en gång på Bosön, vad fick du då för känsla?
Jag fick en väldigt positiv bild av laget och lagsammanhållningen under min första dag. Upplevde att spelarna var mycket trevliga och äntligen hittat spelare som vill framåt/utvecklas som jag.

Härligt! Beskriv dig själv med tre ord.
Energiknippe, social och ambitiös.

Det ser ju lite annorlunda ut för dig kommande säsong pga din operation som du nyss gjort, men vad har du ändå för förväntningar?
Jag förväntar mig att bli bra i mitt knä och att kunna delta på lite innebandyträningar i slutet av säsongen. Hoppas lära känna laget=Spelarna & tränarana och finna en trygghet som är en grund för att kunna prestera som allra bäst när det är dags för spel nästa säsong. Jag kan alltid lära mig de taktiska bitarna utan spel.

Vi håller tummarna för knät! Vad tror du att du kommer tillföra under säsongen?
Jag tror att jag kan bidra med mycket peppande, är en riktig påhejare och vinnarskalle!

Det låter skitbra! Har du någon egen målgest?
Har ingen målgest ännu. Men nu har jag en säsong på mig att öva in en riktigt vass!

Och slutligen, vilket är ditt bästa innebandyminne?
Bästa innebandyminnet är min säsong i Olofström ibk då vi vann i princip allt fram till sista och avgörande kvalmatchen till elitserien vilket gjorde att vi inte gick upp.. Alltså är seriesegern den stora succén, vi hade en obeskrivbar sammanhållning och har aldrig förr varit så vältränad. Alla satsade till samma mål, vilket jag trodde ledde till succé.

Och jag hoppas nu självklart på fler vinnande säsonger!

Tack för det lilla samtalet Sara, och vi hälsar dig välkommen till laget och önskar dig lycka till med rehaben!!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>