Julönskningar á la Fred Lafquist!

Summering halvtid på säsongen:

Man kan lätt säga att det har funnits en bra del av säsongen hittills och en lite mindre bra. Vi har ju till exempel Hagunda hemma i premiären, Mora borta = BRA!!
Sen har vi två ras som inte är lika bra…Balrog hemma och Järfälla borta, där den sistnämnda matchen svider djupt för undertecknad! 

Nu när det är dags för jul så har jag sammanställt en lista med julklappar som jag skulle vilja dela ut till de olika personerna i truppen, varför de olika personerna får respektive sak, jag det är det fritt att spekulera om:

Martin Hjelmberg – Jocke Hellman – Fred Lafquist – ett försvarsspel på vissa träningar ;-) ta det på rätt sätt nu pojkar!
Andreas Eriksson – ett skott :-)
Sebastian Sundin – fler täckta skott ;-)
Johan Eriksson – mål i PP
Oscar Egebrant – en efterlängtad comeback! Välkommen Ogge! Har saknat dig.
Leandro Sjöström Ferreira – en lyckad operation! Kärlek till dig Bruschan!
Christian Hjertsson – uppvärmda vader!
Robin Markström – en platta valfri energidryck.
Mikael Leijon – en väckarklocka
Max Dyrhage – en ny klubba som inte ser ut som om den köpts i en 5-kr maskin typ den som Sune jagar en Fantomen ring i Sunes sommar.
Johan Sundberg – Någon form av lugnande medicin till ÖT #8
David Lindh – en ny vinkel, med curve plus den vinkeln du har ser stickan ut som ett U.
Robert Karlsson – mer poker på bortaresorna.
Johan Lundqvist – ett pannband, sjukt jobbigt att ha håret i ögonen :-)
Andreas Igelström – fotledsskydd.
Mikael Rosenholm – stickor som inte går av.
Filip Grapne – istid i 3×20 minuter och inte bara 5:20 in i första perioden.
Erik Isaksson – att vi nån gång får möta ett lag som inte är det sämsta vi nånsin mött!
Rickard Folcker Carlsson – en biljett till en Premier League match så han inser att Serie A bara är skit ;-)
Jan Hajdus – en realistisk syn på Liverpools chanser i ligan
Henrik Nilsson – målgaranti i resterande matcher för säsongen!
Saju Harrysson – en egen matchtröja som han slipper tejpa bort efternamn på.
Jonathan Allgulander – bättre magneter till taktiktavlan.
Jim Holmlund – en bättre penna till taktiktavlan.
Maria Thalén – insikten att det är elakt att köra ett aerobicpass
Rikard Karlsson – en penna att markera alla locken på flaskorna med så de inte blandas ihop. Alternativt ett Wordfeud som det inte går att fuska på ;-)
Georgie Mathew – SJÄLVKLART förtryckta laguppställningar där nr 29 står med permanent bläck som är omöjligt att ta bort.

Vad vill du ge till spelarna i truppen?

God Jul och Gott Nytt år!

Vi ses i januari då vi sak börja en ny poängstreak!

//#52

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone–DELA INLÄGGET!
Publicerat i Gästbloggare | Lämna en kommentar

Det skall tydligen smälla ikväll!

Tjena bloggen,

jag har hört att det skall smälla i Jakobsbergs Sporthall ikväll. Duvbos härliga krigare kommer för att göra spindlarnas liv ännu lite mer jobbiga. Ska du med?

*

Årets sista fight med en magisk touch! Fred Lafquist mot Stefan Willén och Mikael Leijon mot Andreas Westerlund, kan bli intressant! Lär bli en och en annan gliring…
Ska ni ha en bättre lördagskväll så tveka inte att komma till Järfälla för att checka in vår store ledare, Johan Lundqvist, på hans fortsatta framgångsvåg!

*

Är ni inte på plats, kolla in: http://www.innebandy.se/sv/Stockholm/Webb-TV—Superlordag-1712/, där visar de vår match på webben!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone–DELA INLÄGGET!
Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Spindlar.

Efter en helg med uppehåll vankas det återigen ett Stockholms-derby. Spindlar, som mosas bör, står på andra sidan planhalvan. Finns tendenser att kunna bli en riktigt rolig fight, eller vad sägs om storbacken Pelle Kjellgren? Eller varför inte ”matchen i matchen”, Sundberg vs Westerlund? Hur som helst så lär det bli underhållning på hög nivå.

Spindlar är ryggradslösa rovdjur med två kroppssegment, åtta ben, inga tuggande mundelar och inga vingar. De ses ofta, av misstag, som insekter av allmänheten, men det är de inte.

*

Matchen som egentligen skulle ha spelats söndagen den 18/12 i Löthallen har alltså flyttats till lördagen den 17/12 (19.45) i anrika Jakobsbergshallen. ”Ödets ironi” när man har julbord med jobbet kvällen innan, tack för den Karma… Nåväl, vad gör man inte för den sport man älskar så?

*

Det är skönt att se primadonnan Ronaldo underprestera, utan dess like, när det väl gäller. Men, vad är egentligen problemet med att stå upp och spela fotboll? Barcelona må vara ett av världens bästa lag, men de faller som ett gäng furor och får självaste Hristo Stoichkov att likna en ”ängel på plan”…

*

Självklart gäller ovanstående sågning även Ronaldo. Primadonnan numero uno.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone–DELA INLÄGGET!
Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

SUNDBERG-EFFEKTEN!

Kära läsare,

det var ett tag sen jag skrev med den glädje som jag gör nu. Tunga dagar har det varit men äntligen så small det till! Älvsjö slogs tillbaka mot ett grymt och disciplinerat Duvbo. Lägg därtill vassa spelvändningar och hjärtan av ”det röda guldet” så har du vårt segerkoncept för dagen. Även om undertecknad i slutet tog en mindre nödvändig utvisning, så är det självklart att detta är en ren och skär Sundberg-effekt!

*

Första seriematchen sedan skadan i premiäromgången 25 september  och vips så är vi vinnare igen, för denna gång! Nu gäller det bara att vi fortsätter på den inslagna vägen och inte slappnar av…

*

Jag vill idag hylla Gävles lagkapten för den relativt underhållande, och nyfunna, bloggen. Kaptenen som mer än gärna sågar vårt lag framför sitt egna i sin prekära situation. Underhållande! Att Du även har mage nog att ge ett par kängor till Alba gör hela ”saken” ännu lite mer komisk. Alba spelar (som det verkar) efter sin gameplan och gör det bra. Ni kanske har något emot varandra, sen innan, eller är det bara derbykänslorna som talar?

*

Förutom dina rätt mediokra sågningar så verkar du vara en skön snubbe. Jag kan dock tycka att sågningar av Din rang är något man bör hålla för sig själv om man inte riktigt har underlag/stöd för det! I ditt fall Er nuvarande 8:e plats i Allsvenskan Norra…

*

Ni som inte känner mig; ta vissa saker jag skriver/säger med en nypa salt. Låt inte min tråkiga ironi sticka Er i ögonen, utan anamma den istället med lycka och glädje. Lyckas ni ändå inte med det så är ni självklart välkomna att ta en kaffe och skriva i kommentarsfältet här nedan.

Mot spännande utmaningar och framtida framgångar
GLÄDJE, TRYGGHET, PASSION

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone–DELA INLÄGGET!
Publicerat i Innebandy | Lämna en kommentar

Smaskens!

Ett riktigt smaskigt inlägg utlovas ikväll! Där kommer Ni bland annat att få läsa om vår sköna vinst mot Älvsjö samt om en riktigt uttråkad lagkapten. Utan att nämna något så lär det kunna bli mycket trä och såg…

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone–DELA INLÄGGET!
Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

COMEBACKEN!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone–DELA INLÄGGET!
Publicerat i Innebandy | Lämna en kommentar

Ortopedi.

Ganska roligt ord det där, ortopedi. Hur som helst så var jag idag hos en sådan för att kolla till foten. För att inte bli långdragen, som jag aldrig blir, så var kontentan;

Ring det här numret imorgon så får du en tid för magnetröntgen! Sedan kan vi konstatera vad det är och om det behövs en operation eller ej.

Egendomligt det där med läkarvård. De är hur bra som helst och jag är speciellt glad över att jag/vi har Maria hos oss i laget, hon är en pärla!
När det kommer till beslut så tycker jag att allt känns långdraget. Det ska kännas och klämmas, men sen måste man ringa upp en annan klinik för att göra en magnetröntgen. Är inte det konstigt eller är det bara jag som är ovanligt blond i denna tanke? Säkerligen det sista…

***

Väntan över ett definitivt beslut dröjer med andra ord lite till, men till dess kommer jag köra på precis som vanligt. Hur man än vrider och vänder på det så är det enormt frustrerande att heta Johan Sundberg just nu. Ni som känner mig, på riktigt, vet ju hur jag är…

***

Jag hoppas innerligt att många av Er Duvbo-människor infinner sig i Västertorpshallen nu på söndag 16.45. Med lite tur så kanske ni även får se #8 på plan för första gången i seriesammanhang sedan 25 september…

Till dess, må väl!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone–DELA INLÄGGET!
Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

Salta snubben!

Gameday ehhhhh, Team T ehhhh. Ah, ni kommer fatta när ni ser videon här nedan. Mediatränad deluxe! Hur som helst, kom ner till kungliga Löthallen och skåda Stockholms skönaste #8. Jag lovar att det inte blir lika mycket ”konstpauser” i det avseendet…

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone–DELA INLÄGGET!
Publicerat i Innebandy | Lämna en kommentar

Ni missar väl inte?

HELGENS HETASTE DRABBNING!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone–DELA INLÄGGET!
Publicerat i Okategoriserade | Lämna en kommentar

DM-kvartsfinal

”Evighet” summerar denna måndag ganska bra på både gott och ont. Stockholmstrafiken är som den är. Tur att man har skönare kunder som bjuder upp till dans när man hälsar på!

*

Imorgon gästar Caperio Täby vår kungliga borg för en bättre kamp. Senast vi mötte Caperio i en tävlingsmatch var i någon DM-final för några år sen. Vi höll oss rätt bra i två perioder innan bohemerna från norra förorten kunde dra ifrån och vinna hyfsat komfortabelt med 8 – 3.

*

Matchen i matchen mellan ”Binge” och firma ”Gulan/Korken”. Läraren mot studenterna kanske man kan säga, speciellt då våra grabbar haft några år på nacken i Caperio under ”Binges” ledning. Skulle inte förvåna mig särskilt mycket om psykningarna redan börjat hagla in…

*

Hur Caperio formerar sin styrka är riktigt oklart. En förvånansvärt konstig förlust igår, match mot oss imorgon och ytterligare två matcher till denna vecka innan veckan summeras. Kan bli rätt mycket ”luftande” imorgon med andra ord…

*

Ingen kan väl ha undgått Pixbo-målvaktens fantastiska räddning tidigare ikväll mot Warberg?

Tisdagens heta drabbning!

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone–DELA INLÄGGET!
Publicerat i Innebandy | 1 kommentar