Slut på säsongen.

Säsongen har nått sin slutstation, grabbarna har spelat (läs lattjat) match mot föräldrarna. Tidigare år har det varit lite spännande men nu är det en ojämn katt och råtta lek för grabbarna. Bara deras ödmjukhet att bjuda föräldrarna på lite mål räddar upp spänningen. Igår visade grabbarna fin form och gick snabbt fram till en 5-1 ledning sen softade de av lite och gav föräldrarna chansen att få till en förlägning efter tre perioder och väl i förlägningen ökade kidsen takten igen och tog en enkel skalp. Föräldrardrabbningen är alltid underhållande att skåda. Det bjuds på nya lite annorlunda och spännande tolkningar av spelet innebandy. Teknikerna för användadet är också lite nyskapande och roliga att syna, kanske att respekten för killarnas prestationer under säsong ökar ytterligare för den hängivna supporterskaran som igår fick agera statister. Det som kan se så enkelt ut är inte alltid så enkelt att utföra eller hur? I och med detta är nu säsongen 2011/2012 till ända och allt som händer härifrån tillhör säsongen 2012/2013.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Torshälla IBK. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>