2012/2013

Det är inte allt för länge sedan säsongen 2012 tog slut men arbetet för att sy ihop nästa säsong är i full gång. Just det arbetet startade faktiskt redan innan den här säsongen tog slut. Till nästa säsong har vi ryckt i betydligt fler trådar än tidigare år. Några trådar har redan klippts av och de jobbar vi inte med längre men en tråd som är väldigt aktiv är den vi ryckt i ihop med de två äldsta pojklagen i Torshälla. Vi planerar för att hitta mer gemensamma riktlinjer och att arbeta mer gränsöverskridande. Det samarbetet som satts igång här känns väldigt spännande och jag är säker på, om vi får ihop de flesta bitarna, att det kommer bidra ordentligt till grabbarnas fortsatta utveckling. Bl.a så har konsulent Åbom nosat upp ett mycket intressant spår som vi hoppas ska generera väldigt mycket till de grabbar som är intresserade.
Om knappt två veckor har klubben kallat till ett ordentligt planeringsmöte där vi ledare för de äldsta pojklagen blivit inbjudna att vara med och diskutera utveckling av våra spelare. Det är ett uppskattat initiativ som både är inspirerande och hoppfullt. Att föreningen är beredda att erbjuda spelarna något extra är mycket glädjande. För det finns gott om duktiga innebandylirare i Torshälla IBK och om vi erbjuder dem så bra möjligheter som vi bara kan finns det all anledning att se positivt på Torshälla IBK:s framtid.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Torshälla IBK. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>