Säsongstarten spikad

Under den gångna veckan har ledarna för föreningens tre äldsta pojklag träffats i Ellfolk och skissat på riktlinjerna fram till seriestarten i Oktober. Vi kommer att träna tillsammans hela försäsongen fram till veckan innan vi åker till Kungsör på träningsläger. Eftersom 97 laget drog igång sin säsong redan vecka 31 förra året med helt ok uppslutning ville de göra så även i år. Så tisdagen den 31:a Juli i Vilsta startar vi säsongen 2012/13 med gemensam fysträning. Sen rullar säsongen på och från och med vecka 33 tränar vi två innebandy- och ett fyspass i veckan. Vi pratade även om träningslägrets innehåll och det känns som vi kommer kunna sy ihop ett spännande program för killarna. Bland annat så har konsulent Åbom gjort klart med en intressant föreläsare. Ni som känner Åbom blir väl föga förvånande över att personen i fråga har viss Västerås anknytning. Trots det är det är en mycket meriterad och numera fd ishockeyspelare som kommer till Kungsör. Han har bl.a vunnit OS-guld, spelat i NHL och Elitserien så ett och annat om vad som krävs för att bli en framgångsrik idrottsman kan han med all säkerhet delge boysen…

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Okategoriserade. Bokmärk permalänken.


Ett svar till Säsongstarten spikad

  1. Konsuln skriver:

    Du glömde korrektur läsa Stefan. Du bör byta ut ”Trots det” till ”I och med det”

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>