Fortsättning i Karlstad

Solen sken som vanligt i Karlstad när grabbarnas cupspel fortsatte på onsdagen. Sörmland inledde dagen med att möta ”hemmalaget” Värmland. De Sörmländska killarna hade inte vaknat på sin bästa sida och det som var bra på tisdagen fungerade inte alls lika bra och fokus låg mer på vad domarna gjorde och inte gjorde. Då vinns inga matcher och framförallt inte mot så snabbt och skickligt om än lite väl tufft på gränsen till fult spelande motstånd som Värmlänningarna visade sig vara. Matchen slutade 5-2 sen Värmland lyckades göra två mål på kort tid i slutet av matchen. Nästa match på onsdagen för de Sörmlänska grabbarna var Hälsingland och då var fokus tillbaka på sitt eget innebandyspelande. Vilket resulterade i en mycket bättre insats. Efter ett ordentligt övertag vann de matchen med klara 7-1. De sex poäng som killarna bärgade med bra målskillnad räckte för att ta sig till semifinal som bästa tvåa. Där väntade återigen Värmland. Ny match, ny hall och nya förutsättningar till trots så lyckades inte Sörmlänningarna hitta rätt nycklar för att låsa upp det Värmländska försvaret. Det blev lite väl mycket soloinnebandy, något som motståndarna tackade för och bröt allt som oftast Sörmlands anfallsförsök och svarade med imponerande snabba spelvändningar. Woaw vad det gick undan! Värmlänningarna var där till också mördande effektiva när bollen dök upp i slottet och när Sörmlänningarna stirrade boll smällde det till och Värmland drog ifrån i målprorokollet. När semifinalen var färdigspelad hade Värmland kvalificerat sig för final tack vare en betongsäker seger med 6-2. Värmland ställdes idag mot Stockholm Nord i finalen och de visade samma grymma effektivitet där och bärgade hem en rättvis seger i Selected Player Cup. Sörmland spelade fyra matcher och gjorde ett lite blandat intryck. Ibland var spelet toppbra men sen kunde det plötsligt gå helt i baklås och killarna valde svåra alternativ istället för enkla vägvinnande lösningar. Men det var väldigt roligt att följa laget de här två dagarna och det var framförallt extra roligt och se hur bra killarna kom överens med varandra. Trots att de bara känt varandra i ett par dagar såg det nästan ut som om det var ett klubblag som uppträdde tillsammans.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone-DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Övrig Innebandy. Bokmärk permalänken.


Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>