Dags att lägga ner….

Får börja med att ge cred de tappra själarna som fortfarande är inne och kollar bloggen. Inläggen har inte direkt duggat tätt senaste veckorna, eh månaderna. Och så kommer det förbli är jag rädd för, eller glad för. Har bloggat några år nu och det är som med det mesta, till slut tar det mer energi än vad de ger. Så detta kan vara detta sista jag skriver här på Värmlandsbloggen. Det kan också bli något inlägg någon gång ibland helt oregelbundet.

Fantastiskt mycket har hänt i Värmland. Vi, ja så skulle jag vilja se det, är tillbaka i SSL! Stort grattis och stort tack Karlstad IBF för det! Kommer bli underbart, se nu bara till att fixa nytt kontrakt nu. Hade suttit fint med lite fler starka värvningar, men plånboken är tunn, och då gäller det att fynda istället. Hoppas Joel Högberg blir namnet på allas läppar under vintern, och då i en positiv bedömning.

Att plånboken är tunn har väl basunerats i tidningarna under våren med eftertryck, men att den skulle vara så tunn att man inte har råd att ha kvar en anställd, nja tillåt mig tvivla. Eller kanske till och mer än så.

Lindansarna i Karlstads damlag fixade nytt kontrakt, som vanligt. Var tydligen på gång med några tjejer från Örebro. Men det verkar rinna ut i sanden. Får se om de får Hagfors-tjejerna Linnéa Nilsson (eller ja hon är ju från Ekshärad, egentligen) och Amanda Johansson (från Hagfors, men spelat i Mora, Falun och Gävle). Bästa värvningen får dock i comebackande Ida Persson!

Grattis till Johannes Larsson och Elin Forsberg! Fler värmlänningar i stora landslaget! Härligt!

Lycka till på U19-VM, Adina Augustsson!

Grattis också Marcus Pontusson, Sebastian Degeryd och Adam Hedin till breddlägret med U19-herr!

Skoghall värvar på i Allsvenskan, verkar som vill ha mycket nytt. Fyra klara och mer ska det bli tydligen.

Skattkärr har det lite lugnare på värvarfronten. Men samtidigt har man kvar många av spelarna som tog upp laget.

Sjöstad värvar ungt och en stor trupp är riktigt stor. Och fler är på väg sägs det. Men några verkar också vara på gång till GS 86.

Hibs, ja vi bygger om och bygger nytt. Farligt att ha för bra juniorer ibland.

HIF, väldigt tyst utåt. Men snart kommer nog en nyhet som kanske överraskar lite, men som nog alla värmläningar ska jubla åt.

Arvika fortsätter med hemvävt, nu kanske kryddat med lite norska mästare.

SM-brons till Värmlands DJ17-tjejer. Första medaljen på fem år. Äntligen!

JAS-finalen har väl gåtts igenom i media, på hemsidor etc. Hur som helst, jag är stolt över grabbarna. Tre SM-medaljer på junior- och ungdomssidan på så kort tid det är finns det inget lag som matchar i Värmland genom tiderna, på pojksidan ska tilläggas. Nu pratar vi riktiga SM-medaljer, inte Newbody Cup eller Lunarstrom eller Kalle Anka Cup och allt vad det nu hetat genom historien.

Förresten, snart kan ytterligare en värmlänning kalla sig för SSL-spelare, men det blir inte i en värmländsk klubb….

- – -

Jag kommer fortsätta blogga på SDF-SM-bloggen. Men det är ju främst inför, under och efter SDF-SM:na. Annars finns jag på Twitter @1985Killer. Ja och vet att det är lite töntigt med ”Killer”, men det är smeknamnet bland alla spelarna, så lika bra att köra med det. Historien bakom namnet? Nja, den är lång kan vi säga.

- – -

Får tacka som läst genom åren, både här på magget och de tidigare adresserna. Hoppas ni kommer läsa SDF-SM-bloggen.

Framförallt tack till mamma och pappa, med i vått och torrt, oavsett vad man hittar på. Vad vore man utan er!

Ha de fint ute i stugorna!

Don’t stop believin!

Ciao!

- – -

Och som sagt…

För övrigt anser jag att Ekshärads Sporthall bör byggas ut samt att Hagfors behöver en ny sporthall.

Share on FacebookTweet about this on TwitterEmail this to someone- DELA INLÄGGET!
Det här inlägget postades i Allsvenskan, Bloggar, Dam division 1 mellersta, Daminnebandy Värmland, Distriktslags-SM, Division 1 södra Norrland, Division 1 västra Götaland, Division 2 Värmland, Hagfors, Innebandy i Värmland, Innebandyfesten, Juniorallsvenskan, Landslaget, SSL, Silly season, U19-landslaget. Bokmärk permalänken.


8 svar till Dags att lägga ner….

 1. Jesper Håkansson skriver:

  Tack för bloggen! Den har varit guld värd för en utflyttad Värmlänning som inte riktigt vill släppa taget.

 2. Jesper Håkansson skriver:

  Å en helt annan sak, du har väl inte missat att Keinänen har gått från IBF Örebro till Lillån. Jag tror nog att de flesta Örebroare hade tippat det som helt otänkbart. Ska bli intressant att se om han får med sig några av juniorerna eller om dom orkar satsa på att nå avancemang nästa år.

  • Johan Carlsson skriver:

   Jo jag såg det. Örebro är inte glada, och som du säger detta hade nog ingen trott var möjligt för bara några veckor sedan. Enligt Örebro själva så ska alla spelarna (juniorerna i alla fall) vara kvar. Men en sak har man lärt sig, inget står skrivet i sten.

 3. Jesper Håkansson skriver:

  Tror att ganska många är sugna på att försöka försvara guldet i JAS också, även om det inte är något som kommer på beställning. Jag har länge trott att Karlstad skulle vara intresserade av Johan Kapple från Lillån, på tal om förstärkningar som inte kostar skjortan. Fast de kanske har det bra ställt på backsidan.

  • Johan Carlsson skriver:

   Vad jag förstått så är de intresserade av han. Men som forward?! Ja så säger ett rykte som nåt mina öron i alla fall.

   Ja att 94:orna skulle lämna IBF ser jag som osannolikt. Snarare någon av 93:orna i så fall, men verkar som de stannar.

 4. Lindberg skriver:

  Ville bara tacka för en rolig och skön läsning om den Värmländska innebandyn. Framförallt om de lägre divisionerna , trist att du lägger ner dock.

  Simma lungt

Lämna ett svar

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *

*

Följande HTML-taggar och attribut är tillåtna: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>